• Home
 • Introductie
 • Trainingsaanbod
 • Coaching
 • Cursussen
 • Workshops
 • Acteerwerk
 • Regisseren
 • Teambuilding
 • Begeleide Intervisie
 • Folders
 • Aanmelding en contact
 • Publicaties & foto's
 •  

  Opdrachtgevers en klanten met hun reacties over

  Duinmeijer Acteer & Trainingswerk

  Opdrachtgevers en verwijzers zijn o.a.
  de Amrobank, Ypsilon, Bureau Jeugdzorg, huisartsen, DWI (dienst werk en inkomen), Maatschappelijke dienstverlening Blankenbergstichting, BMC (bestuur & management consultant), Mentrum (GGZ in Amsterdam), Cordaan, GGD Amsterdam, Nederlands Instituut voor Zorg en Welzijn, Advies- en Meldpunt Kindermishandeling, Maatschappelijke Opvang in Leiden, Amsterdam, Utrecht, Rotterdam en Den Haag, verpleeghuizen, (zwerf)jongerenhulpverlening, Thuiszorg Den Haag, vrouwenhulpverlening, politie Amsterdam Amstelland, verschillende scholen zoals het Hout- en Meubileringscollege.

  Er zijn in de afgelopen jaren trainingen, acteerwerk bij trainingen, cursussen, workshops en coaching gegeven aan verschillende (groepen) mensen en kinderen o.a.
  managers, leidinggevenden en andere werknemers uit verschillende bedrijven en organisaties (uit de kunst- muziek- verzekerings- financiële- reclamewereld), ambtenaren, trainers, kantoor- en winkelpersoneel, vrouwengroepen, dak- en thuisloze mensen, belangenverenigingen, docenten, horecapersoneel, verpleegkundigen, artsen, behandelcoördinatoren, hulpverleners (zoals streetcornerwerkers, maatschappelijkwerkers, woonbegeleiders, begeleiders in de jeugdzorg), performers (zangers, acteurs, muzikanten en cabaretiers).
  Aan kinderen vanaf 6 jaar tot 18 jaar heb ik o.a. toneelcursussen gegeven. Ik heb verschillende workshops gegeven aan studenten en scholieren en aan zwerfjongeren van 17 t/m 23 jaar met ernstige gedragsproblemen en/of psychiatrische problemen en/of verstandelijke beperking (die soms ook slachtoffers waren van (seksueel) geweld en/of ernstige verslavingsproblemen hadden en/of in de prostitutie betrokken waren).

  Enkele reacties van klanten
  Reacties van deelnemers van de cursus Acteren & Bewustwording:
  Ik vond het een praktische, leuke, niet wollige cursus over intuïtie waarin ik door verschillende acteeroefeningen meer van mezelf bewust ben geworden. Annelies heeft mij geleerd om mezelf meer erkenning te geven waardoor ik beter functioneer op mijn werk en privé, ik ben mij bewust geworden van wat mij tegen hield waardoor ik niet mezelf kon zijn, ik ontdekte mijn inefficiënte gedachte: ik moet aardig zijn en heb geleerd daar anders over te denken en door dit inzicht en de acteeroefeningen heb ik veel meer energie en vertrouwen in mezelf gekregen. Ik communiceer nu veel makkelijker en voel me veel rustiger door de handvatten van de 5G’s en het praktisch oefenen van een probleemsituatie in een rollenspel, het thema loslaten heeft mij een zeer positieve zet gegeven om te doen wat ik werkelijk wil doen. Ik kon alleen maar emotioneel reageren, de strijd aangaan, soms schreeuwen en heb nu geleerd om ‘mijn wapens’ neer te leggen en voor mezelf op te komen door de 5 G’s. Ik heb geleerd om beter met verschillende rollen om te gaan, ben me bewust geworden dat ik mezelf blokkeer als ik in de slachtofferrol ga zitten en weet nu hoe ik hier uit kan komen. De cursusleidster Annelies gaf op een aardige manier rake opbouwende feedback.

  Reacties van hulpverleners over de workshop omgaan met lastige klanten: met de praktische handvatten van Duinmeijer Acteer & Trainingswerk heb ik kunnen oefenen in een rollenspel en kan ik nu veel duidelijker naar de klant zijn. Annelies is trainer maar ook acteur en speelt allerlei moeilijke klanten waardoor ik veel heb kunnen oefenen. Ik ben me bewust geworden dat ik soms uit angst en onzekerheid handelde en dat wilde overschreeuwen met autoriteit, nu heb ik geleerd om het overgrenzend gedrag op een effectieve wijze bespreekbaar te maken met een klant.

  Reactie van een interim-manager over de ondersteuning van de rollenspelacteur bij een training: ze zorgde dat de drempel laag werd en speelde zeer overtuigend een opdrachtgever van een groot bedrijf, maar ook een agressieve klant, waardoor we veel hebben kunnen leren en bijna vergaten dat het een rollenspel was. Ze gaf op een prettige positieve manier feedback, ze maakte me bewust van mijn sterke kanten waar ik nog veel aan heb.

  Reacties van mensen die een coachingstraject hebben gedaan: Annelies heeft mij enorm geïnspireerd. Ze heeft me geleerd om gebruik te maken van mijn eigen rugzak en mij geholpen om inzicht te krijgen in mijn blokkade. Ik kan nu meer mezelf laten zien in mijn werk en me meer geven als podiumkunstenaar. Ik werk als manager bij een bank en door de coachingsgesprekken heb ik ontdekt dat je ook een begeleidende functie hebt waarbij je eigen gevoel een belangrijke rol speelt.

  Reactie van een trainer: Ik werk graag samen met Annelies, zij is een ervaren en bekwame trainingsacteur, denkt goed mee en respecteert de rol van de trainer.
  Afdeling Jeugdgezondheidszorg van de GGD Amsterdam schreef lovende kritieken op de evaluatiebriefjes over de effectieve functie van de rollenspel/trainingsacteur Annelies.

  top